Alacağınız haccp belgesi ön şartlar aşağıdaki gibidir.

• » İlgili gıdanın prosesine uygun bir yapı ve bina şartlarının oluşturulması
  • » Çevresel koşulların dizayn edilmesi
  • » Hammadde girdilerinin gereksinimlerin karşılanması şartların belirlenmesi
  • » Gıda hijyeni ve sanitasyon kuralları
  • » Kontrol prosedürleri
  • » Gıda üretiminde kullanılabilecek malzemelerin kontrolü
  • » Gıda işleme işlemlerinin taşıma dahil tanımlanması
  • » Gıda soğuk zinciri tanımlanması
  • » Çalışan hijyen ve sağlığı kontrolü
  • » Atık bertaraf yöntemleri
  • » Zararlı olabilecek işlemlerin tanımı
  • » Su kontrolü
  • » Çöplerin tanımlanması ve kontrolü
  • » Geri çağırma prosedürü oluşturulması
  • » Haşere pestitit kontrolünün yapılması
  • » İşlemelerin gözden geçirilmesi kayıtların kontrolü
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Haccp Belgesi Ön Şartları Nelerdir? '' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Haccp sisteminde tehlike analizi, haccp sisteminde en temel gereksinimlerden birisi tehlike analizlerinin yapılması işşlemidir. Haccp tehlike analizi üretim aşamaların ve proseslerin he düzeyinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Devam Et
Gıda ve tarım bakanlığı haccp işlemleri nelerdir? Haccp (hazard analysis and critical control points), gıda güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan bir sistemdir. Devam Et
Haccp ve iyi hijyen uygulamaları ghp ilişkisi nde, gıda güvenliğinin ve haccp sisteminin temel şartlarından olan hijyen uygulamalarıdır. Hijyen işlemleri gıda işlemlerinde kullanılan malzemlerden, çalışanların hijyeni, ortam hijyeni, temizlik ve bakım işlemlerini içerir. Devam Et
Gıda üretiminin ve gıda güvenliğinin temeli olan tarımsal ürünlerin gerek üretim gerek deolanması ve taşınması esnasında birtakım riskleri beraberinde taşımaktadır. Devam Et
Haccp ve gmp ilişkisi, şu şekilde açıklanabilir. Gmp bir faaliyetin iyi üretim teknikleri ingilizce kısaltmasıdır. Gıda güvenliğini sağlayabilecek uygulamalar olarak da değerlendirilebilir. Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?