TSek Belgesi Müracaat İçin Gereken Şartlar
TSEK Belgesi Müracaat İçin Gereken Şartlar
TSEK belgesi müracaat için gereken şartları yani müracaat evraklarını ilgili şirkete ibraz etmeniz gerekmektedir. Bu evraklar şunlardır;
- » Endüstri COKEY Numarası
- » Mamulün İsmi
- » Standart Özellikleri Numarası
- » Markası
- » Marka Onay Belgesi
- » Vergi Levhası Fotokopisi
- » Uygulama Belgesi
- » İmza Listeleri
- » Ticaret Sicil Gazetesi
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
- Sorhocam
- admin@sorhocam.com
💬 ''TSek Belgesi Müracaat İçin Gereken Şartlar'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Tsek belgesinin yararları şu şekilde sıralanabilir. Tsek belgesinin yararları » maliyette azalma- ticarette yükseltme » pazara erişmede kolaylık » pazardaki sürat » tüketici tarafından duyulan güven » güvenli ürünün teminatı » özel sektör ve kamu ihalelerinde...
Devam Et
Tse belgesine başvuru belgeleri tse belgesine başvuru belgeleri yani sistem kalite belgelendirme kuruluşumuzdan alabileceğiniz tse belgesi için müracaat evrakları alt kısımda belirttiğimiz gibidir. Bu evrakları tarafımıza ibraz etmeniz gerekmektedir.
Devam Et
Tse belge alımı için, ilk önce üretim sahasında kalite kontrol kabiliyeti ile bunların sürekliliğini teminat altına alan bir ağın tesis edilip edilmediğinin belirlenmesi için üretim yeri analizi, alakalı standardın öngördüğü deneyler ve muayene gerçekleştirilir.
Devam Et
Tse belgesi yenileme ve ara inceleme işlemleri, ara incelemeler senede bir kez üretim alanında mevcut ağın, ürün kalite inceleme ağının ve olması gereken rutin testlerin izlenip analiz edilmesiyle uygulanır.
Devam Et
Tse belgesinin sürekliliği nasıl sağlanır? Tse belgesinin sürekliliği sağlanması için belirli yolların izlenmesi gerekir.
Devam Et