Hizmet yeterlilik belgesi HYB danismanlik sureci alt kısımda sıralanmıştır.

Kuruluşun HYB standardı şartlarının gözden geçirilmesi

Müracaat ve Müracaatın Kabulü

İlk Değerlendirme

Bu yönerge temel kapsamıyla alakalı Türk standardına/kriterine uygun müracaatların kabul edilmesinin sonrasında analiz uzmanı/uzmanları tarafından gerçekleştirilen belgelendirme incelemesidir. Bu husus ile alakalı işlemler hizmet alanında inceleme gerektirir.

İnceleme ve Analiz Etme

İnceleme uzmanı/uzmanları hizmet alanında analizin gerçekleştiğini belirten inceleme raporunu analiz neticesinde belirterek belgelendirme uzmanına iletir. Verilen belgelendirme hakkındaki neticeye uygun işlem yapılır

İnceleme Noksanlıkları

Gerçekleştirilen analizlerde meydana gelen noksanlıklar, fiziki ve doküman noksanlıkları şeklinde ikiye ayrılır. 

Anlaşmanın Akdi ve Belgenin Hazırlanması

Özel Analiz etme

Özel istek üzerine analiz uzmanı yada uzmanları kesimince gerçekleştirilen inceleme ve protokol çerçevesinde teçhizatın fonksiyonel(işlevsel) kontrolünün gerçekleştirilerek neticeyi şirkete yazılı şekilde sunulması faaliyetidir. Bu hususla ile alakalı işlemler hizmet alanında analiz  gerektirir.

BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Hizmet Yeterlilik Belgesi Hyb Danışmanlık Süreci Nedir?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Tsek belgesinin yararları şu şekilde sıralanabilir. Tsek belgesinin yararları » maliyette azalma- ticarette yükseltme » pazara erişmede kolaylık » pazardaki sürat » tüketici tarafından duyulan güven » güvenli ürünün teminatı » özel sektör ve kamu ihalelerinde... Devam Et
Tse belgesine başvuru belgeleri tse belgesine başvuru belgeleri yani sistem kalite belgelendirme kuruluşumuzdan alabileceğiniz tse belgesi için müracaat evrakları alt kısımda belirttiğimiz gibidir. Bu evrakları tarafımıza ibraz etmeniz gerekmektedir. Devam Et
Tse belge alımı için, ilk önce üretim sahasında kalite kontrol kabiliyeti ile bunların sürekliliğini teminat altına alan bir ağın tesis edilip edilmediğinin belirlenmesi için üretim yeri analizi, alakalı standardın öngördüğü deneyler ve muayene gerçekleştirilir. Devam Et
Tse belgesi yenileme ve ara inceleme işlemleri, ara incelemeler senede bir kez üretim alanında mevcut ağın, ürün kalite inceleme ağının ve olması gereken rutin testlerin izlenip analiz edilmesiyle uygulanır. Devam Et
Tse hyb yenileme yani tse hyb (hizmet yeterlilik belgesi) yılda bir kez yenilenir. Bu belge, hizmet üreten sektörlerde, işyerleri, kurum veya kuruluşların verdiği hizmetlerin yeterliliğinin, hazırlanmış olan kriterlere uygunluğunu gösteren ve aks edilen sözleşme ile kullanılabilen geçerliliği 1 yıl... Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?