Iso 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Sertifikasını Kimler Almalıdır?
Iso 50001 yönetim aracı, birinci kademe üreticiden, hizmet üreticileri, ham madde, ürün üreticileri yada katkı maddeleri üreticileri, elektronik ile enerji ürünleri üreticileri, imalatçılar, taşımacılar ve depocular, esnaflara, perakendecilere, toptancılara ve hizmet verenlere kadar herkes almalıdır. Milletler arası tanınan bir ağ olması, baştan başa tüm endüstrinin gerçekleştirebileceği ortak bir çatı sağlamaktadır.
Sertifika yani ISO 50001 Belgesi, büyüklük ve karmaşıklıklara bakmaksızın bu kadar geniş bir çerçeve sahası olduğundan jenerik bir yapıya sahiptir.
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
- Sorhocam
- admin@sorhocam.com
💬 ''Iso 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Sertifikasını Kimler Almalıdır?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Iso 16001 enerji yönetimi sistemi standardı, sera gazı emisyonlarınızı ve maliyetlerinizi minimize etmeye esaslı, verimli bir enerji yönetimi için sistemleri ve prosedürleri belirleyerek sistemi oluşturmanıza yardımcı olan milletlerarası bir yönetim sistemi standardıdır.
Devam Et
İso 16001 belgesi bütün sektörler için uygundur.Sektörlerin faaliyet büyüklüğü, sektörü ve coğrafi konumu önem arz etmemektedir.
Devam Et
Iso 14001 standardı, çevre yönetimi standartlar serisi değişik bilgilerden, tanımlardan ve standartlardan oluşmaktadır. Bunlardan ilki çevre yönetimi sistemi kılavuz dokümanıdır.
Devam Et
Iso 20252 pazar araştırması ıso 20252 pazar ve sosyal araştırma sistemi belgelendirmesi ıso 20252 pazar ve sosyal araştırma standardı kalite yönetim sisteminin gerekliliklerini belirlemektedir ve müşteri hizmeti ve sürekli iyileştirme esasına göre sektör firmalarına yön veren bir standarddır.
Devam Et
Iso 20252 belgelendirme faydaları nelerdir? Alt kısımda sıraladık. » daha şeffaf araştırma kuruluşu imajı sağlar » müşterilerinize güven verir » bilgi güvenliği risklerini minimize eder » iş verimliliğini arttırır. » taraflar arasında güveni arttırır.
Devam Et