Iso 10002 Belgesine Göre Müşteri Sadakati Neyi İfade Eder?

Iso 10002 Belgesine göre müşteri sadakati konusuna değinmeden müşteri sadakati ile müşteri memnuniyetini aynı şekilde ilerleyen iki olgu olduğunu belirtelim. Sadakat, müşterinin kendisi adına önemli bir hizmetten sürekli bir şekilde memnun  olmasının doğurduğu bir sonuçtur.

Tüketicilerin satın alma prensipleri, ürünün kendileri adına taşıdığı öneme sadık kalarak, sadakat ya da süregelen alışkanlık ile alakalı olabilir. Aradığınız markadan ürün mevcut değil, yerine başka bir ürünü tercih eder misiniz? sorusuna hiçbirini şeklinde bir cevap veren tüketici sadık kalan bir müşteridir.

Iso 10002 Belgesine göre müşteri sadakati neyi ifade eder?, tabiri bir nevi müşterilerin kuruluşa sadık kalmasıdır. "Tüketici potansiyeli bakımında önem arz eden ürün ya da hizmetlere ilişkin olarak, gereksinim meydana geldiğinde tüketicinin aynı mamulden ve ya düzenli bir şekilde aynı mağazadan satın alma düşüncesi" şeklinde açıklayabiliriz.

BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Iso 10002 Belgesine Göre Müşteri Sadakati Neyi İfade Eder?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Iso 16001 enerji yönetimi sistemi standardı, sera gazı emisyonlarınızı ve maliyetlerinizi minimize etmeye esaslı, verimli bir enerji yönetimi için sistemleri ve prosedürleri belirleyerek sistemi oluşturmanıza yardımcı olan milletlerarası bir yönetim sistemi standardıdır. Devam Et
İso 16001 belgesi bütün sektörler için uygundur.Sektörlerin faaliyet büyüklüğü, sektörü ve coğrafi konumu önem arz etmemektedir. Devam Et
Iso 14001 faaliyet planı ile açıklanmaka istenen bir nevi ıso 14001 yani çevre yönetim belgelendirmesinin yürütülme şeklidir. Devam Et
Iso 29001 petrol gaz, petrokimya ve doğal gaz sanayilerine ürün ve hizmet sağlayan kuruluşlar için kalite yönetim sistemi gereklerini sunan bir teknik spesifikasyon olan ıso/ts 29001, ülkeler arası petrol ve gaz sanayinde giderek artan bir kabul görüyor. Devam Et
Fsc belgesi; bilinç yükseltmeyi, hem tüketiciye hem de üreticiye ormanların sorumlu kullanımına doğru teşvikler sağlamayı arzulayan piyasa alt yapılı bir araçtır. Belgenin en belirgin faydası ise, pazar genişlemesi olmaktadır. Fsc sertifikasının faydaları neler? Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?