Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Bakla Yetiştiriciliğinde Gübreleme Programı Nasıl Olmalıdır?
- Sorhocam
- Bitki Besleme Ve Gübreleme Teknikleri
- Meyve Ve Sebze Gübreleme Programları
- 0 dosya
- 1 resim
- 0 yorum
- 582 okunma
Bakla Gübreleme Programı
Bakla bitkisi serin organik maddece zengin, su tutma kapasitesi yüksek tınlı-killi topraklarda daha iyi gelişmektedir. Erkencilik düşünüldüğünde hafif kumlu topraklar, yüksek verim düşünüldüğünde ise allüviyal ve killi-kumlu topraklar ile ıslah edilmiş organik topraklar tercih edilmelidir. Toprak nötr veya hafif alkalin olduğu zaman daha iyi verim alınır. pH 7-7.5 arasında olmalıdır. Asidik topraklarda gelişemez. Bu tip topraklarda nodozite bakterileri de iyi gelişemeyip bitkiye azot sağlayamaz.
Konu İle İlgili Etiketler
bakla gübrelemesi ne zaman ve nasıl yapılır?- Kirpi Darı - Yapışkan Otu Nedir?
- Bitki Koruma Bayilik ve Toptancılık Sınavı Soruları 2015
- Meryemana Dikeni (Silybum Marianum) Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
- Ohsas 18001 Standardı İlkeleri Nelerdir?
- Acur Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
- Kükürtün Kullanım Alanları Nerelerdir?
- Gübre Karışım Tablosu (Birbirleriyle Karışan ve Karışmayan Gübreler)
Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Yetiştiriciliği, tarımı, ürünleri, bitkisi, ağacı, çiçeği gübreleri, hastalığı zararı, zararlıları, mücadelesi, ilaçları aşısı, budaması, otu, faydaları, programı, önerileri, istekleri, tavsiyeleri, nedir, nelerdir, nasıl yapılır, özellikleri, kullanım alanları, takvimi, sınavı, sınavları, notları