Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Bravo
- Sorhocam
- Bitki Koruma (Hastalıklar Ve Zararlılar)
- Zirai İlaç Aktif Maddeler
- 0 dosya
- 0 resim
- 0 yorum
- 433 okunma
Bravo
Fungisit (Mantar İlacı) Süspansiyon Konsantre (SC) Litrede 500 g/l Chlorothalonil
Kullanma Şekli
En iyi mücadele metodu hastalık bulaşmadan veya görülür görülmez ilacın bitki üzerine uygulaması ile olur. İlacın bitki yüzeyine yapışma ve bitkiyi kaplama özelliği çok iyi olup, yağmur ve sulama suyu ile hemen yıkanmaz; böylece, ilaç yeterli bir süre etkisini korur. Uygulamadan önce iyi bir karışım elde etmek için ilacın ambalajını iyice çalkalayınız.
Karışabilirlik Durumu
Bravo, yaygın olarak kullanılan WP olarak formüle edilmiş birçok insektisit, fungisit ile tank karışımı yapılarak kullanılabilir. Ancak ilaç etiketi üzerindeki tavsiye ve dozlara dikkat edilmelidir. Bordo bulamacı gibi kuvvetli alkalilerle karıştırılmamalıdır. Değişik formülasyonlardaki EM gibi diğer ilaçlarla karıştırılırken bir deneme yapılarak karışımın ve uygulamanın izlenilmesi ve daha sonra uygulamaya geçilmesi tavsiye edilir. Surfaktanlar veya yaprak gübreleri ile karıştırılarak kullanılması tavsiye edilmez. Bravonun ikiden fazla pestisit ile karıştırılması tavsiye edilmez.
- Kirpi Darı - Yapışkan Otu Nedir?
- Bitki Koruma Bayilik ve Toptancılık Sınavı Soruları 2015
- Meryemana Dikeni (Silybum Marianum) Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
- Ohsas 18001 Standardı İlkeleri Nelerdir?
- Acur Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
- Kükürtün Kullanım Alanları Nerelerdir?
- Gübre Karışım Tablosu (Birbirleriyle Karışan ve Karışmayan Gübreler)
Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Yetiştiriciliği, tarımı, ürünleri, bitkisi, ağacı, çiçeği gübreleri, hastalığı zararı, zararlıları, mücadelesi, ilaçları aşısı, budaması, otu, faydaları, programı, önerileri, istekleri, tavsiyeleri, nedir, nelerdir, nasıl yapılır, özellikleri, kullanım alanları, takvimi, sınavı, sınavları, notları