Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Amistar Trio 255 Ec
- Sorhocam
- Bitki Koruma (Hastalıklar Ve Zararlılar)
- Zirai İlaç Aktif Maddeler
- 0 dosya
- 0 resim
- 0 yorum
- 425 okunma
Amistar Trio 255 EC
Amistar Trio 255 EC, Syngenta'nın hem kontak hem de geniş sistemik etki alanlı olan yeni bir fungisitidir. Bitki üzerinde hem yaprak hem de sap üzerinde etkilidir. İçerdiği üç farklı aktif maddenin farklı etkileri sayesinde hem önleyici hem de erken dönemde tedavi edici olarak geniş spektrumlu bir koruma sağlar. Ascomycetes, basidiomycetes, deuteromycetes ve oomycetes gibi fungal etmen gruplarında başarılı olmaktadır. Antisporulant etkisi sayesinde hastalığı başlamadan durdurur. Entegre mücadele sistemlerinde güvenle önerilebilir.
Kullanım Şekli:
İlaçlama Aletinin Kalibrasyonu: İlaçlamadan önce aletin uygun şekilde kalibre edildiğinden emin olunuz. Kullanılacak ilaçlı su miktarını belirlemek için önce sadece su ile belirli bir alandaki bitkiler düzgünce ıslatılır. Harcanan su belirlenerek kullanılacak ilaçlı su miktarı hesaplanır.
İlacın Hazırlanması: Önce tanka 1/3 kadar su konur ve karıştırıcı çalıştırılır. Gerekli olan miktardaki ilaç ayrı bir kapta su ile karıştırıldıktan sonra tanka ilave edilir. Karıştırmaya devam ederken su tamamlanır.
Buğday - Septorya Yaprakleke Hastalığı / Tahıl Küllemesi / Kahverengi Pas: Bir önceki yıl hastalığın çıkış zamanı dikkate alınarak ilk hastalık belirtileri görülmeden uygulamalara başlanır. Hastalık şiddetine göre 14 gün ara ile ilaçlamalara devam edilir. Dekara 10-40 litre su kullanılmalıdır.
Mısır - Yaprak Yanıklığı: Hastalık belirtileri bölgede görülür görülmez veya hava koşulları hastalık gelişimine uygun şekilde gidiyorsa hemen ilaçlama yapılır. Koşullar hastalık gelişimi için uygun seyrederse 12-14 gün sonra ikinci ilaçlama yapılır.
- Soru Ve Cevaplarla Hijyen Nedir?
- Bayilik Sınavı İçin Ders Notları Full
- Analitik Kimya Derişim Hesaplama
- Hangi Tür Ağaca Hangi Tür Aşılanabilir?
- Kırkayaklar İle Mücadele Yöntemleri
- Bayilik Sınavı Ders Notları (Güncel)
- Bit Nedir, Nasıl Bulunur?
- Dikey Geçiş Sınavı Dgs Nedir?
- Tuz Ruhu Formülü Nedir, Hangi Alanlarda Kullanılır?
- Ahlat Meyvesinin Faydaları ve Zararları Nelerdir?
- Bayilik Sınavı İçin Ders Notları Full
- Kirpi Darı - Yapışkan Otu Nedir?
- Bitki Koruma Bayilik ve Toptancılık Sınavı Soruları 2015
- Meryemana Dikeni (Silybum Marianum) Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
- Ohsas 18001 Standardı İlkeleri Nelerdir?
- Acur Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
- Kükürtün Kullanım Alanları Nerelerdir?
- Gübre Karışım Tablosu (Birbirleriyle Karışan ve Karışmayan Gübreler)
- Afyonkarahisar Hocalar Havzasında Desteklenen Tarım Ürünleri
- Demir Sülfat Gübresi Nedir?
Sorhocam.com 2014 yılında Ziraat Mühendisi Arafa KARAÇELEBİ tarafından kurulmuş olup herkesin faydalanabilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Bitki hastalıkları, bitki zararlıları, yabancı otlar, şifalı bitkiler, arıcılık, bayilik sınavı notları, bayilik sınavı soruları, online testler, kimyasal analiz yöntemleri, bitki besleme ve gübreleme, tarımsal destekler, peysaj ve süs bitkileri, kimyasal analiz yöntemleri, hijyen eğitimi, pest kontrol yöntemleri