FSC; Üyelik tabanına dayalı, kar maksadı taşımayan milletler arası bir kurum olan FSC (Orman Yönetim Konseyi), orman yönetim ağının ilerletilen ve insanların toplanarak oluşturduğu, kötü orman politikalarını durdurma çalışmalarını prensip edinen bir kuruluş olarak meydana gelmektedir.

FSC, gelişim sürecinde ise, orman ürünleri üreticileri, kullanıcıları, dağıtıcıları, çevre ve insan hakları hususunda çalışan sivil toplum kuruluşları, 1993 senesinde Kaliforniya'da bir araya gelerek, sorumlu ve sürdürülebilir bir orman yönetimi maksadıyla başlatılan bir girişimde bulundular. Almanya'nın Bonn şehri merkezi olan FSC, zamanla Avrupa, Asya, Kuzey ve Güney Amerika'da bölge mümessillikler açarak millet arası bir kuruluş haline gelmiştir.

BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Fsc Nedir?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Iso 16001 enerji yönetimi sistemi standardı, sera gazı emisyonlarınızı ve maliyetlerinizi minimize etmeye esaslı, verimli bir enerji yönetimi için sistemleri ve prosedürleri belirleyerek sistemi oluşturmanıza yardımcı olan milletlerarası bir yönetim sistemi standardıdır. Devam Et
Iso 20000 bilgi teknolojileri hizmet yönetim sistemi, iş hayatının en önemli kaynağı, bilgi ve bu bilgilerin teknolojik cihazlara iletilmesi ile elde edilen bilgi teknolojileri, hem iş hayatında hemde normal hayatta önemli bir yere sahiptir. Devam Et
Iso; ülkeler arası standartlar organizasyonu'nun kısaltılmış şeklidir. 1947 senesinde kurulmuş olmak ile birlikte, isviçre'nin cenevre şehri bu organizasyonun merkezidir. Devam Et
Iso 14001: 2015 revizyonu getirdikleri yeniliklere göze atarsak, bilindiği gibi, dünyada en kapsamlı kabul gören milletler arası çevre yönetim sistemi belgesi olan ıso 14001 belgesi doğal, siyasal gelişmelerin neticesinde standart revize edilmiş ve güncelleme komite tarafından yapılmış çalısmaların... Devam Et
Fsc belgelendirme maliyetleri neler olduğunu şu şekilde açıklayabiliriz. Orman belgelendirme üzerine gerçekleştirilen finansal inceleme çalışmaları, sertifikalandırmayla alakalı iki ana maliyetler dizisi üzerinde yoğunlaşmaktadır. Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?