Balıkçılıkta Yeni Modelin Getirdikleri Nelerdir?

Balıkçılıkta yeni modelin getirdikleri

• Su ürünlerine verilen destekler, 16 başlıktan iki temel başlığa (Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Avcılığı) indirildi.

• Su ürünleri işletmelerine her bir teknik kriter için temel destek tutarında ilave destek verilecek.

• Küçük ölçekli balıkçılara avcılık desteği %43-100 arasında artırılacak.

• Balıkçı gemisi sahibi veya ortağı kadınlara küçük ölçekli balıkçılık desteği %35 daha fazla ödenecek.

BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Balıkçılıkta Yeni Modelin Getirdikleri Nelerdir?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Elma tohum anaçları hakkında detaylı bilgi edinin. A2, franco, antonovka gibi anaçların özellikleri, avantajları ve kullanım alanlarını keşfedin. Elma tohum anaçları nelerdir? Devam Et
Elma yetiştiriciliğinde kullanılan klon anaçlar nelerdir? M9, m26, mm106 ve diğer anaçların özelliklerini, avantajlarını ve kullanım alanlarını öğrenin. Elmada kullanılan klon anaçları nelerdir? Devam Et
Seracılığın tarımda sağladığı avantajları keşfedin. İklimden bağımsız üretim, verim artışı, su tasarrufu ve zararlı kontrolü ile seracılığın faydaları nelerdir öğrenin. Seracılığın avantajları nelerdir? Seracılık, kontrollü ortamda bitki yetiştiriciliği yapmayı sağlayan modern bir tarım yöntemidir. Devam Et
🌸 bitkilerde çiçek dökülmelerinin sebepleri nelerdir? | nedenleri ve çözüm önerileri bitkilerde çiçeklenme dönemi, hem görsel açıdan güzel hem de meyve ve tohum oluşumu açısından kritik bir süreçtir. Devam Et
Bakanlıkça belirlenen ürün veya ürün gruplarının üretiminde planlamaya uymadığı tespit edilen çiftçiler, il/ilçe müdürlükleri tarafından 12 ay içinde planlamaya uygun üretim yapmaları konusunda yazılı olarak uyarılır. Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?