Tarımsal Üretim Planlamasında Desteklemelerle Ilgili Neler Değişti?

Destekler sade, yönlendirici, etkin ve öngörülebilir hâle getirildi.

Destekler üç yıllık hazırlandı ve üretim yılı başlamadan önce açıklandı. Amacını tamamlamış bazı destekler kaldırılarak sadeleşmeye gidildi. Önceki modelde alt başlıklarıyla birlikte 165 kaleme ulaşan bitkisel, hayvansal ve su ürünleri destekleme kalemleri 12 temel başlık altında toplandı.

Destek katsayı değerleri ve destek tutarlarının her yıl güncellenmesine karar verildi. Verimli ve kaliteli üretimi teşvik etmek amacıyla ilave desteklemeler tasarlandı.

Hayvancılık desteklerinde kadınlara, gençlere, aile işletmelerine ve birinci derece tarımsal örgüt üyeliklerine pozitif ayrımcılık yapılarak ilave destekler verilmesine karar verildi.

BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
  • Sorhocam
  • admin@sorhocam.com

💬 ''Tarımsal Üretim Planlamasında Desteklemelerle Ilgili Neler Değişti?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊

BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Elma tohum anaçları hakkında detaylı bilgi edinin. A2, franco, antonovka gibi anaçların özellikleri, avantajları ve kullanım alanlarını keşfedin. Elma tohum anaçları nelerdir? Devam Et
Elma yetiştiriciliğinde kullanılan klon anaçlar nelerdir? M9, m26, mm106 ve diğer anaçların özelliklerini, avantajlarını ve kullanım alanlarını öğrenin. Elmada kullanılan klon anaçları nelerdir? Devam Et
Defne nedir, nerelerde yetişir? İklim ve toprak isteği, çoğaltma yöntemleri, fidan dikimi, sulama ve yaprak hasadı ile defne yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgiler bu yazıda! 🌿 defne nedir? Devam Et
Mısır nedir, hangi toprak ve iklimi sever, nasıl ekilir ve hasat edilir? Tane ve silajlık mısır üretimiyle ilgili tüm bilgileri bu rehberde bulabilirsiniz. 🌽 mısır nedir? Mısır, buğdaygiller (poaceae) familyasına ait, tek yıllık, sıcak iklimi seven, verimli bir tahıl bitkisidir. Latince adı: Devam Et
Çeltik nedir, nasıl yetiştirilir merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! Bu rehberde çeltik ekimi, sulaması, gübreleme, hasat ve verimi artırma yöntemlerini detaylıca öğrenin. 🌾 çeltik nedir, nasıl yetiştirilir? Çeltik nedir? Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?