Katır Kuyruğu Nedir?
Katır kuyruğu
Anagyris foetida
Katır kuyruğu böbreğe iyi gelen bitkiler mesaneye iyi gelen bitkiler dalağa iyi gelen bitkiler... Latincesi:Anagyris foetida dır.Ak deniz bölgesine has bir bitki türüdür.Taneleri ve yaprakları kullanılır.Halk arasında KEÇİ GÜVESİ - DOMUZ DİKENİ gibi isimlerle de bilinir.Taneleri böbrek biçiminde olup börülceye benzer
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
- Sorhocam
- admin@sorhocam.com
💬 ''Katır Kuyruğu Nedir?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Ökseotu (viscum album) yarı parazit bir bitkidir. Ağaçlara zarar verebilir ama doğada önemli rol oynar. Özellikleri, zararları ve faydaları hakkında detaylı bilgi edinin. Ökseotu (viscum album) nedir? Ökseotu (viscum album), özellikle ağaçların dallarına tutunan yarı parazitik bir bitkidir.
Devam Et
Düğmeotu (achillea millefolium), ince yaprakları ve küçük çiçekleriyle tanınan şifalı bir bitkidir. Yetiştiği yerler, kullanım alanları ve sağlık faydaları hakkında detaylı bilgi alın. Düğmeotu nedir?
Devam Et
Çim otu, yeşil yapraklarıyla zemin kaplayan yaygın bir bitkidir. Park, bahçe ve spor sahalarında kullanımı, türleri ve bakım özellikleri hakkında detaylı bilgi edinin. Çim otu nedir?
Devam Et
Unutma beni çiçeği (myosotis), mavi küçük çiçekleriyle tanınan zarif bir süs bitkisidir. Yetiştiği yerler, özellikleri ve anlamı hakkında detaylı bilgi alın. Unutma beni çiçeği nedir? Unutma beni çiçeği, bilimsel adıyla myosotis spp.
Devam Et
Parmaklı yavşan otu (stachys recta), kurak ve taşlık alanlarda yetişen, mor çiçekli bir bitkidir. Geleneksel tıptaki kullanımları ve yetişme koşulları hakkında detaylı bilgi alın. Parmaklı yavşan otu nedir?
Devam Et