Değerli Meslektaşlarım,

Bitki Koruma Bayilik Sınavı'nı kazanmak için dikkat etmeniz gereken tüm hususlar bu sunumda yer almaktadır. Sınav aslında zor olmayıp genelde her sene benzer sorular yer almaktadır. Sınava girmeden önce bu sunumu baştan sonra incelemenizde fayda vardır. Sunumu Aşağıdaki bağlantılar linkinden indirebilirsiniz.

Daha fazlası için tıklayınız.

Konu Görselleri
  • Bkü Bayilik Ve Toptancılık Sınavı Soru Analizi
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
MK
  • Müberra Kınık
  • ***@sorhocam.com
2021 yılında bayilik sınavı olacak mı arkadaşlar?
C
  • Ceren
  • ***@sorhocam.com
Merhaba,

Konuk yazar kabul eder misiniz?

Elimde hazırlamış olduğum sağlık yazılarım mevcuttur.Sitenizde bana da yer verir misiniz?

Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.
EP
  • Esengül Pekdemir
  • ***@sorhocam.com
Merhaba Bku sınavına gireceğim fakat piyasada çalışma kitaplarıından hangisi verim sağlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
D
  • Duygu
  • ***@sorhocam.com
Günaydın kolay gelsin sizin sitenizde yer alan bkü deneme sınavlarının çıktısını alma şansımız var mı birde sınav tarihi hakkında bilgi sahibi misiniz?
ET
  • Ebru Tufan
  • tuf***@gmail.com
Teşekkür ediyorum
A
  • Admin
  • ***@sorhocam.com

Bu sene için 10. ay içerisinde sınav tarihinin açıklanmasını bekliyoruz....

ET
  • Ebru Tufan
  • tuf***@gmail.com
Sınav 2018 içerisinde olur mu
HG
  • Habip gökhan
  • ***@
A= B x 1000/C
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
2025 yılı bitki koruma ürünleri bayilik sınavı hazırlık notları sevgili arkadaşlar, 2025 yılı bitki koruma ürünleri bayilik sınavına yönelik hazırladığım ders çalışma notlarını, gerçekten dikkatli bir şekilde çalışarak başarılı olabileceğiniz şekilde hazırladım. Devam Et
Bkü bayilik ve toptancılık sınavı soruları 2017 yılı çıkmış sorular ve cevapları s1 - bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanması hakkında yönetmelik uyarınca, aşağıdakilerden hangisi bitki koruma ürünü bayilerinin sorumluluklarından biridir? Devam Et
Bkü reçete yazma sınavı soruları 2012 yılı çıkmış sorular ve cevapları s1 - birlikte kullanılan ilaçların birbirinin etkisini azaltmasına ne denir? A) biyolojik etki b) fitotoksik etki c) synergizm d) antagonizm s2 - aşağıdakilerden hangisi herbisit uygulama tekniklerinden değildir? Devam Et
Bkü reçete yazma sınavı soruları 2011yılı çıkmış sorular ve cevapları s1 - zararlı böcekleri, faydalı böceklerden yararlanarak kontrol altına almaya yönelik mücadele şekli aşağıdakilerden hangisidir? Devam Et
Bkü bayilik ve toptancılık sınavı soruları 2016 yılı çıkmış sorular ve cevapları s1 - bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanması hakkında yönetmelik'e göre, aşağıdakilerden hangisi bitki koruma ürünü toptancılarının sorumluluklarından biri değildir? Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?