ENTEGRE MÜCADELE TALİMATLARI İNDİR

Entegre Mücadele Teknik Talimatları (2011 Ankara)

Entegre Mücadele Teknik Talimatları (Alternatif Linkler)

YENİ  Entegre Mücadele Programlarında Hastalık, Zararlı ve    Yabancı Otlara Karşı Kullanılacak Bitki Koruma Ürünleri (2010-2014)

Konu Görselleri
  • Entegre Mücadele Talimatları Ders Notu
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
(Güvenlik kodunu bu kutucuğa yazın!)
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
H
  • Hikmet
  • ***@sorhocam.com
Merhaba hocam. Sizden bir konuda yardım isteyecektim aslında. Antepfıstığı bahçesi kurduk tarımdan aldığımız aşısız fidanlarla. Geçen sene haziran ayında aşı yaptık. Benim merak ettiğim konu ise her sekiz ağaca bir erkek olacak şekilde aşı yapmamızı söylediler. Ağaçları aşısız bırakırsak erkek ağaç yerine geçer mi?
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
2025 yılı bitki koruma ürünleri bayilik sınavı hazırlık notları sevgili arkadaşlar, 2025 yılı bitki koruma ürünleri bayilik sınavına yönelik hazırladığım ders çalışma notlarını, gerçekten dikkatli bir şekilde çalışarak başarılı olabileceğiniz şekilde hazırladım. Devam Et
Bayilik sınavı için ders notları full 🌿 bayilik sınavına hazır mısınız? 🌿 bitki koruma ürünleri bayilik ve toptancılık sınavı için tüm ders notlarını sizler için derledik! 📌 konu özetleri 📌 önemli ipuçları 📌 sınav stratejileri başarınızı garantilemek için bu notlarla çalışın! Devam Et
Zirai mücadele teknik talimat kitapları cilt 1 - tahıl hastalıkları ve zararlıları cilt 2 - endüstri - süs - yem bitkileri hastalıkları ve zararlıları cilt 3 - sebze hastalıkları ve zararlıları cilt 4 - meyve-bağ hastalıkları ve zararlıları cilt 5 - subtropik ve sert kabuklu meyve hastalıkları ve... Devam Et
Entegre mücadele teknik talimatları pamuk entegre mücadele teknik talimatı fındık entegre mücadele teknik talimatı kiraz entegre mücadele teknik talimatı bağ entegre mücadele teknik talimatı zeytin entegre mücadele teknik talimatı nohut entegre mücadele teknik talimatı mercimek entegre mücadele... Devam Et
KULLANICI GİRİŞİ

Gmail Hesabım İle Bağlan

Yeni Kayıt Formu | Şifremi Unuttum?