Çilek Sapını Ayıklamanın Kolay Yolu Nelerdir?
Çilek Sapını Ayıklamanın Kolay Yolu Nelerdir?
Havalar bir türlü ısınmasa da çilek tezgahlarda yerini aldı ve inanılmaz kokusuyla adeta "al beni, al beni" diye bağırıyor. Tabii çilek alacaksanız yalnız kendinize almak olmaz, tüm aileye alacaksınız. Bu kadar çileği nasıl temizleyip ayıklayacağım diye düşünüyorsanız işte size çok kolay çilek sapı ayıklama yöntemi!
Tek yapacağınız pipeti çileğin alt kısmından sokup üst kısmından çıkarmak. Bunu yaptığınız da sapı da gitmiş oluyor. İşte hepsi bu kadar!
BU KONU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR?
BU KONU HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
S
- Sorhocam
- admin@sorhocam.com
💬 ''Çilek Sapını Ayıklamanın Kolay Yolu Nelerdir?'' konu başlığı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz, cevaplamaktan mutluluk duyarız! 😊
BU KATEGORİYE AİT BENZER KONU BAŞLIKLARI
Soğuk ve nemli kış aylarında çamaşır kurutmak, özellikle balkon ya da dış alan kullanamayanlar için büyük bir soruna dönüşebilir. Kurumayan çamaşırlar hem kötü kokuya neden olur hem de evde rutubet oluşturabilir. Peki, çamaşırlar kışın nasıl kolay ve hızlı kurutulur?
Devam Et
Evde tozları mobilyalardan uzun süre uzak tutmak için kolay ve doğal yöntemler. Sirke spreyinden doğru temizlik tekniklerine kadar her şeyi öğrenin. Tozları mobilyalardan uzun süre uzak tutmak için birkaç pratik ve kolay yöntem var. İşte toz birikimini önlemenin doğal ve etkili yolları:
Devam Et
Evde doğal ve etkili sıvı çamaşır deterjanı yapmak hem sağlığın hem çevre hem de bütçe açısından harika bir alternatiftir. İçeriğini sen belirleyerek kimyasal katkılardan uzak, cilde dost bir ürün elde edebilirsin. 🧴 evde doğal sıvı çamaşır deterjanı tarifi ✅ malzemeler:
Devam Et
Doğal deterjan nasıl yapılır? Kimyasal içermeyen, çevre dostu ve ekonomik doğal deterjan tarifi. Evde basit malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz doğal çamaşır deterjanı yapımı için adım adım rehber! Neden doğal deterjan tercih etmeli?
Devam Et
Meyve ve sebzelerden doğal boyalar nasıl yapılır? Evde meyve ve sebzelerle doğal boya nasıl yapılır? Pancar, havuç, lahana gibi malzemelerle sağlıklı, çevre dostu ve canlı renkler elde etmek için pratik tarifler! Neden doğal boyalar tercih edilmeli?
Devam Et